Trött eller tröttare ?

Alltså är så trött .. vet inte vad de är med mig trött hela tiden..
Jaja imorgon är det skola ska upp till syo och sen ska jag prata med petra om tentamen ! , och prata med bengt om filmkunskapen o Micke ! , alltså jag har mycket att göra imorgon i skolan och allt det där hade jag tänkt få in på studietiden ! . ska se hur det går.

Aja har pluggat idag men det blev nte så mycket eftersom det blev bra program idag ! , greys kom juh men först innan det var det idol ! :) love it . älska onsdagar på tv! . mmh!

kanske ska passa terror imorgon om mamma går med på att ha terror hemma hos oss tänkte ifall det blir någon fest ändå i helgen ! .
hoppas det blir det. men tänkte iaf säga att då blir det ju enklare att ha en hund hemma o ifall det blir fest o jag måste dra innan jessica o dom kommer så kan mamma o dom passa honom så länge för om jag är hos jessica å det blir fest så kan jag juh inte lämna terror helt ensam där liksom :S .. eller jo det kan jag men nej ! om man ska passa hund då ska man .. :P eller va säger ni?.

Kollade iaf på greys o satan va bra det var :D ! , O malley dog juh :( ! trodde det skulle vara izzie men nej nej , det var allt Goerge.. fan ... ville inte att någon av dom skulle dö .. .

Sen kollade jag lite på fråga olle dokumänteren den är juh sjuk hahah ! , och sen blev det idol och det stod mellan killarna: patrik, calle, rabih (stavning), erik o rasmus ! och patrik, calle o RASMUS åkte ut ! .ville verkligen inte att Rasmus skulle åka ! fan då.. men men det är juh tittarna som avgör ... men dom var juh bra dom som kom vidare också så det är juh ingen fara ! .

Men nu ska jag Na na ! :D puss puss


GOD NATT

www.gratisbio.se

Gratisbio.se den bästa sidan om ni gillar att få gratis saker i brevlådan hem :) , man gör bara så här att man går in på www.gratisbio.se och skriver in att man vill bli medlem och när ni blir medlemma så får ni 50 poäng för välkomst poäng kan man säga.
Och sen samlar man poäng genom att värva kompisar, klicka och besöka hemsidor, om ni har blogg så kan ni blogga om gratisbio, utnyttja olika kampanjer och sen kan ni även skicka gästboksinlägg och bli vänner med andra personer som är medlemma på gratisbio och då får ni 1 poäng för gästboksinlägg/dag o 2 poäng för att bli vänner/dag :) .

och om du bloggar om gratisbio så tävlar man samtidigt om ett 500 kronors presentkort på Nelly.com, bra va?


Så om ni känner er sugna så är det bara att bli medlema !

Lycka till!


Underbart :)

Alltså varför är det sååååå härligt att ha fått städats sitt rum :D ! mmmh lovlie.
har ren bäddat sängen o snart ska jag duscha o sen ska jag bara krypa ner i sängen o plugga :P ,
ska plugga på hälsopedagogik o social omsorg.
blä blä ..
men men det måste göras precis som städningen.

så underbart när det är städat :) ! mmmh .

ska tända lite doftljus också :)! . ännu bättre.

ska ta bussen till skolan imorgon kl 09:38 för att börja sjukvård på morgonen ! .. oh :P ..

Ja ja men nu ska jag duscha o sen plugga :) puss o God natt :)!

Hm söndags o lite vecka.

Hmm i söndags så shoppade jag lite skor :) eller 2 par :)!  ett par uggs <3 o ett bar ankle boots med typ nitar på. ( ni får se bild sen).

Ska börja städa alledes strax :) , ska möblera om i mitt rum med, ni får se före och efter bilder senare, aah jag har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg de senaste men jag har faktiskt inte haft tid o inte orkar :$, känns att jag har annat som jag måste tänka på innan, typ som skolan ? o vänner ? :) .

Hmm ja ja sen så har jag inte gjort så mycket, var i bergsjön häromdagen o fifflade :) .

Men skriver senare vill städa nu :D !

Dagens låt !

 

Mmmh ! <3


Köpa skor imorgon

Imogon då så ska man åka till överby men jessica, mamma o becca det ska allt bli trevligt, vi ska kolla på lite skor. eller ja, jag ska göra det iaf hihihi gött .

sen får vi se vad de blir . kollar just nu på en pinsam film, bara bea, den e gammal men den e sjukt pinsam, den handlar om en tjej som har 3 bästa komisar som har blivit av med sin oskuld ch då är det bara bea kvar, och hon gör allt för att bli av med sin oskuld .
sen handlar det om kärlek, sex, alcohol osv. som ni vet så är allt med i sådana B filmer.. ja ja nog om det..

haar ätit mc donalds eller ja, cheeseburgare :)

nu är jag jävligt trött ska ni veta .
nu säger alla här att jag måste sluta skriva för jag har juh mina naglar och dom "låter" säger dom.

ja ja ha de så bra så hörs vi imorgon eller så skriver jag ett god natt inlägg sen , få se hur jag orkar ..

puss pusss .

jag        o         lottie :D

kändisdjungeln oj oj.

jaaaa nu kom jag på att jag skulle ha ringt sam för ett tag sen FAN aja får smsa eller ringa honom strax :D..
men kollar på kändisdjungeln nu iaf, Karl petter blev juh kändisdjungeln kungen hahah, ja ja men nu okrar jag faktiks inte skriva mer ä trtt trött .. aah de kanske ni märker så som jag skriver.. puss puss

Hos jessica o Fredrik

nu är jag hos jessica o fredrik ska åka till grebbestad idag o överaska pappa o hans komisar, jag o jesica kollar på Elle på tv o hon har precis komit hem från jobbet..
har haft en hund sovandes hos mig idag , jobbig är han men de är skönt att ha han sovandes berevid mig :). de är tryggt :).

ska komma tillbaka hit på lördag igen :D .
gott.

ja ja mne nu ska jag kolla vidare på bloggar  puss puss

You found me

Mmmmmmmmmmmmmmmmh <3

 

Såååå bra.. love IT !


skolan o kalas :)

Hm idag har jag vart i skolan =( tråkigt nog, men har hunnit med ett arbete som skulle vara klart idag i en grupp :D det känns skönt att få det gjort, så imorgon är man ledig då :D ! de är juh ännu skönare :D hahah ^^

Sen idag så ska man på Kalas då , trevligt ska de bli, jag är jövligt trött men de ska nog gå ändå :D ! HAHA ^^

SKA nog gå o lägga mig en stund så att jag orkar med kalaset :)! .
min mosters man är det som fyller år idag :D grattis till han !
LÄNGTAR bara tills man själv fyller år den 30 november då man fyller 18 :D , jag längtar något extremt mycket..

Aja nog med det nu, jag vill köpa mina uggs , :( . ska fråga pappa efter pengar så att jag kan få köpa dem skorna, dom är så sköna att ha till vintern, sen så sa jag till becca igår att jag behövde en vinter jacka men det behöver jag juh inte :S haha har juh en som jag köpte .. haha ja ja  .


Nu ska jag gå o vila men ha de bra bra :D ! PUSSSS

Klippning ?

Hmm snart har en hel vecka till gått .. boring ! , jaja imorgon fyller juh Roynas mikael år o då ska vi hem dit o fira honom, o lite sådär, sen på fredag ska vi åka upp till pappa o dom och överraska dom :)! det ska bli kul, pappa har gått ett insektsbett på armen och nu har det blivit ett rött streck så jag o mamma tror att det är blodförgiftning eller något :/ .

jag ska snart ringa mamma så att jag får reda på vad som hände med pappa.
På lördag så ska vi upp till jessica o fredrik :) , passa collin o terror :) :D ! gott.

NU ska jag ner o plugga, röka o duscha :)! sen får jag börja laga mat.
idag blir det korv stroganoff :)! gott gott .

Jag har verkligen bitit i det sura äpplet idag, för nu MÅSTE jag gå ner i vikt känner jag.
jag gick ut o gick idag innan jag åt frukost :) duktiga jag .
ska ut o gå imorgon med efter vi har kommit hem från royna :)!

Hm ska höra med annie om hon har tid för en klippning eller något :) , jag ska fråga .. :)!

Men men nu ska jag ut i det dåliga vädret o röka ! .

Ha de bra puss puss

Älskar låten ! :)

Älskar denna låten med Kelly Clarkson :) lyssna o njut :)! <3



 

Love it :)!


OH så fult :O

Alltså detta nya "modet", jag vet inte vad som är mode i det alltså men dom som är mode freak köper juh dom här skit fula  Gummi stövlarna med klack :O! alltså jag förstår inte innebörden i det hela ?
vad är det för snyggt att gå med Gummi stövlar för det första ? och sen för det andra hur snyggt är det när dom har lagt till en klack på det hela :O! ?
höll på att dö när jag såg en tjej gå med det :S
Alltså det går inte hem hos mig iaf .

Modet GUMMI STÖVLAR MED KLACK UTE FÖR MIN DEL!

UEW!




Lycklig.

Igår kväll så hyrde mamma, jag o becca 3 stycken filmer :) , vi kollade på 2 av dom , slumdog millionare, Ink heart o the haunting :P .
vi kollade på dom två första filmerna för mamma vill inte se skräck och den ink heart alltså de är den bästa äventyrsfilmen jag någonsin har sätt  .. kollade på den hos jessica o fredrik första gången, dit ska man i helgen :) ! för att passa vovve :) ! yes yes :D ! love it .  och då får man träffa fredrik o Jessica <3 . saknar dom !

alltså just nu känner jag mig så lycklig ? , varför :P haha ?
jag vet inte något fel är det iaf . :P

Igår så fick jag hem ett brev från Gratisbio, som ni vet så är jag medlem där o då ska man samla poäng o sådär, och igår så fick jag hem ett 50 kronors presentkort :) det ska jag använda idag på lindex för jag har velat ha ett armband där :)! men de är kul kul :)!



Hehe bevis :)! <3

Jaja puss puss !

Sov dags

Jaha nu blir det ett kort inlägg, trött å ska na na ,
ska lägga mig i sängen o bara sova tills imorgon då jag ska plugga :)! pusss

Gratisbio.se

Gratisbio.se är en jätte bra sida för er som älskar att få hem gratis prylar direkt hem till brevlådan bara genom några klick, värvning av vänner, att kanske blogga om det eller handla saker.
Det hela går ut på att samla poäng och när man har en viss hög summa av poäng så kan man växla poängen till det man vill ha.

man behöver bara 200 poäng till ett presentkort där du vill och att få upp dom poängen går jätte fort.
Man får poäng för att vara aktiv på gratisbio, och när man skickar gästboksinlägg till folk (1 poäng/dygn) och att hitta nya vänner (2 poäng/dygn).

Det är en jätte bra sida, och rolig sida, jag själv väntar på ett presentkort hem nu i brevlådan :)

Bli medlem, du får 50 poäng direkt när du blir medlem och såklart är det gratis att bli medlem där med! så kan det bli bättre?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=170962





Igår dagen ! o little more!

Okej, igår så vaknade jag upp o hade lite huvudvärk men sen var det bara upp o hoppa med johnny , ja ni vet juh för ni har juh läst de inlägget jag har skrivit innan, sen kom royna o sådär , vi åt glass o tacos :)! , gott var det sen så packade jag mina saker o åkte till Malin där malin, annie, johanna väntade på mig, jag gjorde i ordning mig snabbt, sen skulle vi ta bussen till alafors :)! ,
och där skulle vi ientligen inte stanna men de blev så ändå :)! men trevligt var det, ramlade i mina klackskor igår :O! fy fan de va så sjukt pinsamt ! men jag hade juh inte knäppt skiten ordentligt så jag får juh skylla mig själv :P men de var pinsamt minst sagt ! haha


Ja men så åkte jag hem i någon bil med någon christoffer, mikael o nåt sådant :S japp men man kom hem iaf ! gött de.

gick o la mig direkt o sen vaknade jag upp idag, blod på hela mitt ben efter jag ramlade :S , o världens huvudvärk :P Hahaha jaja , gick ner åt lite frukost, gick upp igen och sådär :)!

har kollat på lite program på tv:n idag bara men måste plugga ientligen men ska göra de imorgon för idag vill jag bara ta de lungt :)!
ska be lottie ringa mig snart oxå :)!

Men håller på att vänta på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till malin o hämta mina grejer o sen hem o kolla på black beuty :)

Menmen nu ska jag ner ta en cigg o dricka lite juice :)! gott

men här kommer 2 bilder på min o lottie sen i fredags :P!


Pusss !



Gårdagen o idag dagen haha

Ja igår så blev det lite alchol, jag hade lovat malin o dom att vara med dom på kvällen o dricka lite , men dom passade barn så sent så det blev med lottie, jag o lottie skulle dra lite till Rosa först innan vi skulle fortsätta men det stängde precis när vi kom dit hahah :P! så det gick inte så bra :)! men men , sen så satte vi oss vid Ica för vi väntade på Johnny :)! , han kom o vi åkte hem till mig för att jag skulle byta leggins för mina andra gick sönder på ett visst konstigt vänster ! , ja ja sen så åkte v vidare till en så kallad fest :S men det kan jag ju inte säga att det var precis , det kanske var 5 människor där och dom satt o lyssnade på fjortis musik så vi drog fortare än ögat !

så vi åkte hem till mig och drack lite, jag lottie o johnny, sen drog helt plötsligt lottie :P! haha, o sen gick jag o jonny o la oss o sov, jag somnade direkt, var skit TRÖTT!, har inte varit så trött på länge, sen vaknade jag vid typ  idag gick ner o åt lite o sådär sen gick jag upp o väckte johnny :)! , han åkte efter en timme för han skulle jobba.

Och nu så väntar jag bara tills jag ska äta tacos o dra till malin o dom o göra iordning mig o förfesta för sen blir det party i Nol antagligen :P! ^^ .

jaja lyssnar på en skit bra låt men vet fan inte vad den heter :S hahahah de låter konsitgt men aah ..


Puss puss !

Skolan

Sitter i skolan och håller på med case ! , Hm vi ska typ ta reda på i olika kulturer hur man gör i vården och hur man kommunication o bla bla bla ! i dont know but i do it any way ! .
Idag när man kommer hem slutar juh 5! , så ska man spela lite med syrran o sådär :) !

Har fotografiskbild i 2 timmar idag . fy fan va tråkigt.. alltså jag är så trött.. men gött att man är ledig imorgon för vi har typ gjort jklart allt på caset :D !
så då har våran grupp bestämt att vi ska vara lediga :)! skönt .. alltså jag är svin trött..

Men men igår skulle jag varit hos min syster men det blev itne så för jag kom på i sista sekund att jag hade massa plugg att göra .. som var väldigt viktigt. och idag ska man fortsätta !
ska börjar med alternativ medicin, ska skriva en uppsats o redovisa den nästa vecka men iaf det är om ljusterapi! . så vi får väl se hur det går med det. ! jaja
nu måste jag fortsätta här .

pusspuss

Bussen strax!

Blev en långt vil tur men nu ska jag strax ta bussen till Malin o johanna för att promenera :D ! det ska bli gött, ska kolla på idol där och fixa malins naglar :P!
det ska allt bli najs !


Men min buss går halv o jag måste skynda, så chaio !

Skola o lite såntdär:)!

Alltså jag är lycklig nu or something :) i dont know :S .
det känns konstigt iaf, Menmen idag har jag vart i skolan o börjat med Case, boring. och jag måste lägga i ett kol nu i alternativ medicin för att man skulle välja en terapi o jag valde ljus terapi o den uppgiften ska vara klar till nästa tisdag :O då vi ska redovisa den ! :O OMG , och själva för den delen :O ! alltså jag kommer att dö :O ! jag kommer skämmas ihjäl . hatar att redovisa själv för hela klassen, men det är bara att bita i det sura äpplet o göra det.
fan jag har liksom snart gått 3 år tillsammans med denna klassen ! SKÄRP DIG EMELIE!

jaja men ska snart gå in o vila o 10 min, sen göra lite frågor.
ska åka till skepplanda för att gå ut o gå med Malin o Johanna, nu blir det ut o röra på sig :D !

ska äta mat innan eller efter det är frågan bara :S ?

och skådespelaren i dirty dancing har dött :(! RIP .
alltså jag älskar dom filmerna och nu är han död ! NO! , när jag fick höra det av lottie så höll jag på att svälja hela tungan :O blev så chockad.. alltså de är juh sorgligt, folk dör så tidigt nu :(! han vara bara 57 eller något :(! ?. han dog av cancer iaf.

mitt Favoritprogram just nu är: Idol.
Min favoritlåt just nu är: Down - jay sean
Min favorit maträtt är: spaghetti :)!


Jaja men nu ska jag vila fast först ta en cigg o sen vila :)!

+ att jag hoppas att jag kan ha en shoppingtur med Jessica igen :)! det var trevligt o kul.

Malin fyller snart år också o då ska hon ha en fest, det ska kanske vara maskerad typ, o ämnet kanske ska vara Glamour ! :D jag vet exakt vad jag ska ha på mig då :D !
Det kommer att bli roligt roligt :D

Men men ha de bra nu , kommer in sen :D !

Pusssss pussssss !

Redan trött.

Ah nu har man då suttit o pluggat lite på social omsorg, ska lägga mig i ett bad strax tror jag =) ! . jag är så jäkla trött i kroppen o så.
tänkte att man kanske ska lägga sig i badet men man kanske ska ner o sola först om jag orkar de :S ..

ska kanske gå ner o köpa lite BUS= brun utan sol :) ?

hmm jadu jag lyssnar på den bästa låten ever ! :D Jay sean - Down ! :D YEAH ! fest lil wayne då .

jag vill ha pengar så att jag kan köpa  filmer o sådär :( .

Ja ja men ska dra nu men höres senare babes ! Pusss


Juste !

JAG ska sola idag med haha, o städa mitt rum för där ser det inte riktigt fräscht ut menar jag :S .. chips över hela golvet eftersom sanna hade chips där i helgen :P ^^
så måste skura o dammsuga :D

ja så roligt är det inte men det måst juh göras likadant med skolan det måste göras för det straqffas bara en själv. jag o min syster jessica pratade om det igår.
hoppas jag kan komma till dom någon helg för saknar dom :)!

ja ja men hörs sen :) ! <3
puss


Måndag o plugg !

Idag är det måndag, härligt, en ny vecka o en ny dag.
Sol är det idag men ganska mulet :/ tråkigt men men ! .
Ska plugga mycket idag, ska plugga på social omsorg, sjukvård o sen hälsopedagogik :P .
så har lite att plugga på.
imorgon i skolan så ska jag sätta upp mig på tentamen :/ ! men de måste göras. för jag vill gärna ta mitt körkort =P

Ska beställa tid snart till en peircing :) ! Yey, hoppas lottie hänger med o gör en hon med.. hehe det skulle vara gött !
nej men nu så ska jag ta på mig lite kläder o sen så ska jag ta ner lite plugg o börja och gå ut o röka :)! GOTT GOTT .



lev livet som om det vore som den sista dagen man lever!

Lite helg o dagen.

ja hmm vart ska jag börja, ja i fredags så blev det så att jag var med sanna o träffade johnny, vi drog till ros, där var inget folk men det kom Lite senare :) ! sen drog vi till en annan fest, fjortis fest , drog därifrån.

sen igår så gjorde jag typ ingenting, vaknade tidigt typ vid 8 eller något sådant.
vi i familjen åt tacos o lite sånt gott o mysigt :) sen så fick jag ett samtal utav nina så jag drog till nödinge med henne för hon skulle äta o hämta legg för hon skulle till furulund, sen tog jag bussen hemåt o kanske var hemma vid 9 på kvällen :) ! och då hade mamma o dom precis satt på gladiator filmen ! <3, så den kollade vi på innan man gick och la sig, somnade som en stock när jag la mig i sängen ! , var så trött.
men vaknade vid halv 12 idag. gott att sova ut :D !

Men jag hatar verkligen söndagar :/!
det är segt faktiskt.
det händer ingenting men jag ska övningköra iaf ! :D yey me like !
snart blir det körskolan :O! fast min övningkörslärare har tydligen slutat men dom måste juh sätta upp mig på nya tider :S ? eller ? .

Ja ja men nu ska jag göra iordning mig för mamma kommer snart att hämta mig för då ska jag övningköra :)!

Bye bye ! puss

Pratar med J .

Hm ja nu har man ätit o rökt o kollat på tv o allt vad man har gjort..
Måste städa mitt rum sen efter man har pratat med J , sen väntar jag på att mamma ska veta vad vi ska göra idag så att jag kan bestämma vad ja ska göra idag.. Jag kanske ska vara med sanna eller J !

Men jag vet inte , kanske ska festa ? .

ja ja ska snart ringa Sanna med fort jag har fått reda på vad man ska göra .
Längtar till min födelsedag :D ! 30 november  då fyller jag år :D YEY!

UNDRA vad man ska laga för mat :D ? .
jag är jäkligt sugen på tacos :D !  mmmmmmmh va gott det hade varit eller en amrikansk sallad :P

Pusss!

Finally FREDAG!

jag är så trött så trött .. alltså förstår inte vad de är med mig. Ska åka till läkaren någon dag nu, min gluten läkare eftersom jag har jämt ont i magen, mamma tror att jag är mjölk allergiker, några nadra tror det är magkatarr, oh herregud ..
jag vill iaf bara ha bort magonten. längtar efter den dagen då man inte har ont i magen.
Men iaf igår så åkte jag till skolan på morgonen och slutade vid 17:00, fy fan.. jobbigt men det var kul. sen på kvällen åkte jag till Sanna, vi rökte vatten pipa och kollade på Idol.
när jag åkte hem så gick jag och la mig direkt ! . Trött trött.

Och vaknade kanske för 1 timme sen.
Ska ut o röka strax o sen så ska jag ringa Lottie o se om hon är vaken.
men idag hm vad händer då?, ah jag vet inte jag kanske ska träffa "J" eller ha en myskväll med mamma . hm jag vet inte vad jag ska göra :P .

jag gjorde mina naglar igår föresten, dom blev faktiskt bra, långa och fina :D I LOVE long nails.
Man kanske ska sola idag :D ? .
jag vill bli brun ! .


men nu ska jag ner, äta frukost o ta en cigg sen svara på alla sms jag fått i morse och föresten, ni från våran klass har ni också fått ett sms om studentmösserna ?

Pusss !


L

pratar med lottie o har precis ätit lite lunch.
lyssnar på en låt som är bra, jag ick den utav lottie, jordin sparks - battlefield.
Hmm lyssna på den :D !

Hmmm alltså vilket tråkigt väder..
ska övningköra sen, för mitt körkort är ju rätt nära nu så nu får jag fan i mig , lägga i ett kol och läsa i körkortboken o övningköra :D lektionerna börjar den 21 nu :d NERVÖS .

 men puss på er .

Ledig 2 dagar i rad.

Gött nu har man vaknat, drömde madröm inatt, det var inte så mysigt men jag kom inte ihåg vad jag drömde men kom ihåg att de var en äcklig dröm.
har iaf varit ledig i 2 dagar nu från skolan :) de är rätt härligt =D .
hm idag så ska jag plugga i think :). sen ikväll så kanske man ska träffa nina om hon är piggare idag :).
gjorde ina naglar igår föresten, dom blev fina :D .

JAG SAKNAR GREYS ANATOMY! :D vill att de ska komma tillbaka nu så man får reda på om någon dör..
ucsh vad hemskt.. kom ihåg att jag grät floder när jag såg det sista avsnittet innan säsongen slutad ..

Men men man måste vänta .
lyssnar på chris brown :). i love him..
han har juh gjort en ny låt . kommer inte ihåg den men gå in på the voice.se :) så får ni söka där på musik o så ser ni nya låtar :).

Men om man ska hoppa in i duschen kanske?

ska ut o röka nu iaf och sen får vi höras senare ;)!

Pusss

Fest.

Jadå va, i lördags så var det fest hos jenna, drog dit, men det var ganska tråkigt eller ja de fanns ingen musik o sen blev det som det blev. så jag o Nina drog med bussen hemåt men när vi satt på bussen kom vi på att vi kunde dra på efterfest men vi visste inte vart.
men så fick vi skjuts tillbaka til skepplanda och där hittade vi en efterfest, som var rolig :)! jag tyckte det var en skit rolig kväll..
men gårdagen alltså söndag ! var inte alls rolig, var bakis som skrutt.. haha
men idag mår jag bra iaf:D ! de är gött:P..
idag kanske man ska till stan med becca o sen träffa nina i slutet av kvällen :P ! . måste plugga idag med .. :O . har juh prov imorgon ! :O OMG ! kommer inte att klara av det ...


Men men nu måste jag dra puss

okej nu kommer lite musik :) !

Först o främst denna bra låten !


sen den här !



sen den här :)



och då den här ! :)




sådär de är mina favoriter just nu ! :D love it ! .

lyssnar på musik :P

nu sitter jag här med massa folk här hemma..
lyssnar på massa bra musik som är nytt ! yes !


Lägger ut ett inlägg av det sen :P

pusss.

maten är inte klar !

Alltså jag är skit hungrig och maten är inte klar än .. jag lagar lite mat faktiskt. kallops.. :P
sen efter maten så blir det att ta på sig kläder och gå till Netto med becca :) ! ska kolla lite mer filmer :) ! . alltså jag har blivit helt besatt att köpa nya filmer men det är så jäkla kul att ha senare i livet när man flyttar hemifrån och sådär :D . när man vill komma hem från jobbet och bara kolla på en film och tänka * oh den här var längesen man såg* . hehe !

ja ja men nu måste jag kolla potatisen och sådär :) men hörs sen :)! pusss .

Prov och Film dag !

Idag höll jag på att missa den lektionen som man bara har på fredagar. men idag så skulle vi ha prov.
försov mig och mamma fick köra mig , kom precis i tid till provet ! thank god ! .
Det var ganska lätta frågor, så det kändes ändå rätt bra att ha gjort provet.
sen direkt så tog jag bussen hem, stannade vid ica och köpte halstabletter och 3 filmer ! :)
Jag köpte the frontiers, säg att du älskar mig och Hostel ! :)
lite gamla filmer men det kan ändå vara roligt att ha .
sen gick jag hem i regnet :S fy fan vad de regnade .
när jag kom hem så satte jag på filmer Jumper, love that movie.
Sen satte jag på säg att du älskar mig.
ska snart städa och så för becca ska konfimeras imorgon och dp kommer det massa folk hem till mig .
men sen blir det mer film. ska nog kolla på någon skräck film , maybe the devil chair. :) ?
eller va tycker ni ?

är seg i hela huvudet iaf .. :O .
usch usch usch..

men längtar tills jag har städat klart för nu ser verkligen mitt rum förjäkligt ut :O! noway that i can sleep in that room .

ja ja men nu så ska jag kolla lite sidor sen ska jag städa städa städa :)!

Ha de bra puss puss puss <3

Skolan snart, Orkar inte !

ah vaknade vid kanske kvart i 11 idag.. Seg som fan är jag iaf.. orkar inte gå till skolan, tycker det är så jäkla onödigt att man bara har 1 lektion :S .
Ah idag ska jag plugga till provet vi har i sjukvård imorgon :O ! alltså shet . de e mycket man ska göra ..
kanske ska dra o sola idag med ? :P ^^

lämnade in uppsatsen om Leslie igår iaf :) ! jag hoppas att jag får G på den iaf.
har duschat precis så jag ska sminka mig och sådär , sen börja gå till bussen. tråkigt tråkigt.. blir spyfärdig bara jag tänker på skolan..
hmm jaaa men är väl i skolan vid typ 13:00 där jag ska möta Lottie !
funderar på om jag ska sitta kvar efter skolan och plugga till sjukvården . :S eller ?

Ja ja men nu måste jag dra ni får bilder på kläderna sen . var för sent att lägga upp några bilder igår ! .

Ska prata med T sen ! :D love it.


Puss puss <3

Förlåt för den dåliga uppdateringen

Förlåt förlåt för den extrema dåliga uppdateringen :O! har ingen aning vad som hänt :P haha
men jag ska göra en lite kort förklaring vad som har hänt lite i helgen o så .
Jag var juh i grebbestad i helgen från fredag till söndag, det var härligt, tog bara det luungt och sådär. fick feber på lördag kväll där..

Sen på söndagen så åkte vi till Jessica o Fredrik o hälsade på dom :)!
det var trevligt, längesen man var där :) .
Sen åkte vi hem och då somnade jag typ direkt ! .

på måndagen hade vi bara 1 lektion eller lektion o lektion, studietid, men man måste komma på den för dom tar frånvaro o sådan skit :P
men de känns extremt onödigt att bara gå på 1 lektion liksom.. men men sen så åkte jag hem, lagade till mig en smörgås o bytte skor och sen satte mig på tåget upp till jessica för vi skulle shoppa kläder ! :)
vi hade riktigt trevligt iaf :) ! , vi gick där 3-4 timmar eller något :) ! love it .
jag köpte, 2 par leggins, skinnjacka, en kofta, linne, smycken, chailatte, tofflor till collin o skor :) sen kommer jag inte ihåg vad jag köpte mer.
Jessica köpte, 2 par leggins, 2 koftor, lite kläder till collin, en leksaksbil till fredrik, ett nagellack, en caffelatte vanilj, nässpray sen kommer jag inte ihåg :S :P ^^ .. men bra saker hade vi köpt iaf :)! och riktigt ttrevligt tack för den dagen jessica :)! <3, sen så åt vi mc donalds o kollade tåg till mig :) ! , sen så åkte jag tåget hem o var hemma vid halv 11 på kvällen..

ja och igår så var jag i skolan o provade studentmössa :)! riktigt fin blev den iaf !
en diamant mössa tog jag och skrev där fram Emelie ( ) Omvårdnad. och lite mer men orkar inte rabbla upp allt , så det blev jätte fint .. blir riktigt taggad nu kan jag säga ! :D
sen så åkte jag till stan o skulle bara kolla på present till becca men nej då köper jag mer kläder.. köpte en klänning o en till kofta sen så köpte jag ett jätte fint läppstift, ni får se på bilder sen på allt :) måste fixa mitt rum först ! :P

Så idag skulle vi ha skolkort men orka inte vara med på det .. så jag är ledig idag ! :D gott .
men jag har blivit sjuk istället :S det är inte så trevligt om jag får säga det själv, har jätte hosta o sådär, men gick ner till apoteket o handlade någon slemlöslig tabletter, dom skulle tydligen vara bra :) !  så nu ska jag bli frisk till helgen för då ska becca komfimera sig .. :) !
grattis till henne .

Men men nu så ska jag lägga mig med en kopp te o kolla film i think ! :) :D

men ha de bra bra bra bra ! :D

hörs senare pusss på er <3

RSS 2.0