Den ska bli min!



Alltså jag har hittat den underbaraste parfymen som finns, ska köpa den nästa månad ! :) . hehe jessica simpson :) lovie ! säger ja bara.
Jag o lottie åt frukost i skolan idag och hade nice, sen gick vi ner till torget och hämtade ut hennes parfym, :) som ja hade lagt undan , snälla jag ? :) . hehe sen var jag riktig duktig i skolan idag tycker ja :) (A) , Sen efter skolan så åkte jag o lottie in till stan för hon skulle lämna tbx sin body som hon aldrig skulle använda :) och jag sa till henne att hon itne skulle köpa upp dom pengarna på annat och det gjorde hon itne ! DUKTIGT ! :D .




När jag kom hem så skrev ja på lite ferie habla , och skulle göra mat och då brände jag mig :( .. usch det gjorde skit ont och nu är de rött o alledes fult hoppas de går bort :O .. ja vill inte ha nåt ärr eller nåt..



Hmm Ramlösa - mango! mmmmmmh den e goooo ! :) mamma köpte den till mig idag :) (A) ..
Imorgon är vi lediga och då ska ja sova ut och bara ta det luungt , kanske plugga lite, men ja vet inte vad ja ska plugga på :S .. men aja .

Nu ska ja sleep !:) , skit trött sov juh inte många timmar inatt :S ..


klart!

Nu är omvårdnads skiten klar, äntligen och körskole skiten :) (A) . yes , känner mig duktig för en gång skull.

Kom och tänka på de att han här är helt fläckfri, han är så fin, hur kan man vara så fin :S ? .. jaja :) (A) chad michael murray :) .
Imorgon äta frukost med lottie i skolan och sen göra prov .. som inte kommer gå bra.

Men see ya , ska nana nu . !


Pluggis.

sitter å pluggar har gjort det i 3 timmar ungefär. stolt över mig själv, ska sen in och göra lite trafikskola sak.
Idag har jag vart hos lottie sovt hos henne :) alltid lika trevligt, vi var i stallet och lite så :) .. sen köpte vi kebab o åt :) . gott.
idag har ja vart sugen på att bada hela tiden :( . men kan itne skit också..
Helosan en är min bästa vän :) (A) ..
nemen nu får ja sluta vara så töntig, jag har vart i nödinge och kollade lite parfymer som passade mig bäst, med mamma o becca idag.
och så tänkte jag att ja skulle gå in i färgaffären och vips där såg jag lotties parfym :O . helt chockad trodde dom hade försvunnit, men dom hade en kvar och då la jag undan den tills henne :) . jag är snäll? :) ..

Men nej nu ska ja fortsätta plugga , och sen soooooooova :) gott.!

Nöjd :) .

Igår dagen var rätt kul :) , vi började åkte till tobbe o tina för att tatuera oss, vi åkte över med färja och sen när vi kom dit så åt vi lite god mat och pratade lite :) . sen satte tobbe igång och tatuerade becca. Sen var det min tur :) hehe .. det gjorde skit ont, hade glömt av hur ont det gjorde :P ^^ hehe ! , sen skulle mamma göra men hon gjorde aldrig .. så ja gjorde en till tatuering :) . betalade 300 kr för den :) .. den blev jätte fin :) . men ja kanske ska dra till lottie sen, men nu ska ja nog plugga en stund :) .






Tatuering today :)

Igår åkte jag till min syster :) åkte med tåget 16:30 sen kom jag fram till öxnered 17:00 och då åkte vi till fredriks familj för hans syster julia hade fyllt år så vi åt lite god middag med lax och fruktsallad i efterrätt :) gott ! :) Sen åkte vi och lämnade av fredrik hos en kompis , sen åkte vi hemåt :) , Nattade collin och sen kollade vi på big brother :P haha när linda rosing var med.. va längesen det var , 2003 eller nåt :) .
Idag åkte ja hem rätt tidigt för att jessica skulle ut idag och jag ska tatuera mig :) (A) fylla i min gamla och sen kanske göra en ny :P man får se :)

Ha d bra !


Skolan.

Nu sitter jag och väntar tills tiden ska närma sig att gå till bussen, ska åka till skolan strax.. tråk tråk.. alltså ja fattar inte hur dom hade tänkt att man ska få ihop alla timmar på körskolan :S .. skolan tycker dom tänker bra men d gör dom itne ! :O ..
Jag mår dåligt av all stress, jag ska försöka att ta de lungt så kanske d löser sig.. :S ..

Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'


They tellin' me it's all good just wait
You know you're gonna be there someday
Sippin' on Jim Beam ok
Gotta get these things one day
Till then do another line you know
Searching for that other high
Stop or I gotta steal then steal
Kill or I'm gonna be killed
I got a sack in my pocket
Conscious yellin' drop it
You know we're gonna lose it someday
And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever so
I'm gonna die you gonna die we gonna die Someday one day I said

 
Someday we gonna rise up on the wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'


Try to lie but it ain't me Ain't me
Try to look but I can't see
Can't stop right now cause I'm too far and I can't keep goin' cause it's too hard
In the day in the night it's the same thing
On the field on the block it's the same game
On the real if you stop then it's no pain but if you can't feel pain then it's no gain
Rearrange and you change and it's all bad and you try to maintain but you fall back
And you crawl and you slip and you slide down
Wanna make it to the top better start now
So I hold my soul and I die hard
All alone in the night in the graveyard
Someday one day I'm gonna be free and they won't try to kill me for being me
Hey someday

 
Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'

If you know how this is
Gonna see it's not that easy
Don't stop get it till it's done
From where you are or have begun
I said keep on try a little harder to see everything you need to be
Believe in your dreams
That you see when you're asleep

 
Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'

someday..

jag är trött på allt , skolan , stressen, lägenheten, min kropp allt.. vill bara åka o plastik operera mig, sen flytta härifrån, sluta skolan och bara börja yoga ..
imorgon ska ja kanske åka till min syster, de lär bli så antagligen. Jag vet inte vad det blir, de beror på om N bestämmer sig.. allt e juh dåligt :P , nu sitter jag o har pluggat lite. ska skriva lite på projektet nu . alltså its learning är cp, jag kan inte skriva in saker på projektet så ja ska fråga ida imorgon .

Ska fylla i min tattoo på lördag om han har tid, I hope! ,

i gonna keep on flying.



Stan med Pottie !

inatt sov jag juh hos lille lottie pottie :) , var skit trött igår innan jag gick o la mig, usch sen när jag vaknade i morse hade jag världens största halsbränna :O , det va så äckligt så ja höll på att spy hela tiden, jag åkte hem snabbt innan skolan och tog mig en samarin och så . sen gick det över tog bussen till skolan igen och pluggade :P . Lottie va jätte sur hela dagen typ fast i slutet av stan var hon rätt glad ;) .

Efter skolan åkte vi in till stan och handlade lite kläder eftersom lottie hade fått sin lön, jag köpte en tröja bara, men lottie köpte en fin gul t-shirt, parfym och massa saker :P . vi åt subway såklart, sen satt vi ute i solen en stund, sen gick vi in i stan igen, men till slut tröttnade vi och så ringde lottie hennes mamma som skulle komma och hämta oss från hennes jobb.

Vi väntade i 55 min :p tills hon kom men vi satt i nisse och kolla på alla idioter och dom som ser helt :S "kom o hjälp mig " ut :P hehe nej va taskig ja e .. men vi hade kul . när vi stod ute så kom d en turk som typ sjöng hailahali och sen pussa han mot oss, äckel ! :O :P .. hahahahah ja säger bara d kul hade vi ändå lottie :) .

Nu sitter jag här är astrött ska lägga mig snart , sov morgon imorgon med :) skönt ! 1 timme :) (A) . jag ska sova skönt :) ta en huvudsvärktab och sen lägga mig :) .. gott gott :)



Lovie Lovie!

Favoriten!

detta var juh en bra start på självaste skolan, eller inte :O . försov mig till kl 15:00 :O hur fasen kan jag göra det ientligen, aja om man heter emelie så kan man altl :P , var helt seg iaf ! i hela kroppen och i hövet , fy, sen så träffade jag inte N utan det blev att vara hemma o laga mat sen så åkte jag till stan med lottie så att hon kunde äta burger king för sista gången,. :P sen när ja kom hem trodde ja skulel få skäll utav mamma för att ja inte var i skolan men ist blev hon glad att se mig för hon trodde itne jag skulle åka hem ens :P .. haha ! men de gjhorde ja :) .

Sen skulle ja gå och lägga mig , men kollade på hotel rwanda , lipade som en gris :( .. speciellt när bussarna komemr och alla barnen ::( usch, Sen kolalde ja på blades of glory :P . haha rolig film , skrattade as mycket :) värd att se för dom som itne har sätt den :) .

Somnade kanske vid 3 eller något , halv 4 kanske. sen vaknade jag och nu sitter jag i skolan och ska snart in på lektion :) .

Lovie lovie .


Blir så trött !

Hm man kan inte låna ut grejer till nån, för nu lånade jag ut moppen och när jag får tbx den så har nån krockat med den . nämner inga namn men nämner att ni kommer få betala, och det som har hänt täcker inte försäkringen som jag har, synd för er men ja ska ha mina pengar.! ..
Suttit och pluggat sen jätte länge nu :O .. trött i hela skallen,.. men klar blev jag :) jippi. pratar med Lottie , har pratat med henne 02:09 timmar :O .. halla .. fast pratat å pratat , vi har liksom softat med varandra. :O :P ^^ .. haha .

det är hennes word .  :P ^^

Men nu ska jag nog gå och lägga mig i think..
hoppas de är fint väder imorgon så att man kan få lite till vår känsla i kroppen :D :) !




Lovie Lovie!

Sola?

Idag blir det nog att sola lite så man kanske kan bli lite brun till sommaren iaf :) (A) . ska plugga plugga plugga :O .. usch det ska vara inne imorgon och ja vet inte om ja hinner :P halla halla ;) . nej men nu ska ja bli en riktig pluggis i skolan, ska sköta den som jag aldrig har gjort förut, för att ja har inte vart så bra på det där :P ... men men säger bara att ja längtar tills imorgon :) (A) inte efter skolan utan att ja ska träffa N . :) .




Lovie Lovie !

Amerikansk sallad !

Dagen/morgonen började med att jag åkte buss till körskolan och satte mig där i 4 timmar :O , Det var jätte tråkigt. kul att träffa klassen och så men det är tråkigt, för det ända vi får göra är att lyssna och skriva ner vissa saker som han redan har gått igenom :O , men men det är bara att bita i det sura äpplet och gå :P .
Sen hänga självaste o den bästa lottie med mig hem :) trevlans var det allt :) , vi rökte lite vattenpipa som gick förvånande bra idag :O annars brukar kolen alltid vara så himla  seg, men det gick allt bra :) , sen tog vi massa bilder och höll på att löjla oss som vanligt :) (A) som vi brukar göra. Sen ringde vi Da mille och beställde amrikansk sallad till mig och kebab talltik till lottie :) .. fan va mätt man blev efter.. :O kändes som om jag skulle sprängas eller något .
sen lämnade jag henne vid bussen och sen träffade jag niklas och nu så sitter jag med frida och pratar . :P





Lovie Lovie  !

pratar i sömnen :S

Jag har börjat prata i sömnen jätte mycket , när mamma skulle väcka mig och fråga mig om en sak i morse så sa jag något :S , typ simma eller nåt sa dom :S .. haha ! pinsamt om jag pratar i sömnen om ja sover hos någon :P vet juh inte vad jag säger ;) ..
idag blir det nog att man åker till skolan och kollar på conny när han uppträder på de nya fritidsgården där .
Ska nog dra med mig lottie om hon vill :) . ! d skulle allt vara kul:D :) .
Just nu sitter jag och skriver rent apu-uppgifterna :P , sen ska jag börja med körskols habbla habbla ! :/ tråk men måste.
Imorgon ska jag sitta i körskolan i 4 timmar :O .. ska nog börja med uppgifterna på datan i think..

Ska beställa sandaler på H&M , as fina har ja sätt , bara så man kan ha ner till stranden i sommar och sånt :) . Me like ! .

Fint väder idag igen, hoppas detta håller fast! , Det är mycket blåsigt idag men skit samma :) . snart kan man nog gå i klänning och  utan jacka ! :)



Lovie LOvie!

Ångrar..

idag var då jag och lottie och åt kebab, bränd, dillsmakad äcklig kebab ! . :O den äckligaste jag har smakat iaf.
men men det var kul vi satt och pratade och fick publik när vi satt och åt .
dom tar juh inte kort heller , bönderna ! , så lottie fick gå 2 gger och hämta pengar när hon skulle betala nåt ! hahah ! .
Aaah vi typ var bara med varandra i 40 min.. :P men kul var det. men ångrar kebaben ! :(  jag får skylla mig själv helt enkelt :)  solade idag med ! :)

Nervööööööööööööööööööööööös ! :)




Kebab ?

Idag vaknade jag , bad charlotte ring och nu har vi pratat i 2 timmar och 16 min :P haha !
Vi ska prata ända tills vi ska äta kebab :) vi ska åka till bohus och sätta oss där och äta lite gott :) , jag måste nog börja att göra iordning mig :) . för att ja skall hinna.
Skaffat nattstad för dom som vill kolla :) Knoppz heter ja där :) halla halla :)

Usch lottie har skickat massa fula bilder till mig, massa gammla :O haha blev lite illamående haha nej men skoja :)

Sol Sol sol ! älskar Sol ! :) somamr snart ?





Lovie Lovie !

Tråk dag. !

Jag vaknade vid kanske 12:15, sover förlänge :/ , jag gick ner åt lite frukost/lunch, sen nopprade jag mina ögonbryn , gjorde ordning lite i köket och så :) tänkte att mamma skulle bli glad om jag gjorde de :) .
Sen fyllde jag upp en balja med varmt vatten och fotsalt :) , badade mina fötter :) så nu är dom lena och fina :).
Sen är det juh underbart väder ute :) soligt och fint fast lite blåsigt tycker jag.
Idag ska jag plugga till körskolan och skriva rent mina apu-uppgifter :) . usch skola nästa vecka :( , är ledig denna veckan :) .

Ska nog åka och sola ida oxå , sen kanske ut och gå :) ? , hmm får se om jag hinner :)





Lovie Lovie !

Lottie <3 :)

När vi kom hem efter jessica o fredrik så åkte jag till lottie för hade inte träffat henne sen några dagar :) , vi åkte direkt till stallet, hon borsta och greja med sigge medans jag stod och kollade på :P , Sen gick vi ut och gick till tempo och tillbaka , 30 min exakt var vi ute :) , när vi var klara så åkte vi till maxi med lotties mamma och köpte lite brie ost och filmer :), det blev filmerna, cinderella man, en kass film, tears of the sun och någon annan kom inte ihåg :) , sen så gick vi upp och fixade ordning lite mys :) , och så satte vi på första filmen four brothers, sen blev d hostel part 2 och sen tears of the sun, fast jag råkade somna vid ungefär halva filmen :O men hade sätt den innan :) . när jag och lottie vaknade kollade vi på våra bästa år, och sen åt frukost sen blev det en till film. Cinderella man, jätte bra film än så länge, hann inte kolla klart på den för mamma kom och hämtade mig, men vi ska allt kolla klart på den någon dag :)

Jag hade iaf trevligt och mysigt hos lottie :) det måste vi göra fler gånger :) mys !


Lovie Lovie.!

Familje/släkt kväll :)

Idag var alla familj o släkt hos jessica o freddan :P:) Vi kollade på melodifestivalen och åt mat :) , sen satte vi oss och drack lite och spelade Tp, :) familjespel :) . jessica och fredrik var i lag ( dom skulle inte vara det ) :P haha ! , Conny och Mamma , becca och mikael och jag och min moster :) , det gick lite si å sådär för mig o royna i spelet eftersom jag skulle ha lyssnat på royna :) , vi började med spelet vid 10 och sen slutade vid ca 03 00 :O . , Jessica och fredrik vann då =/ .

Men trevligt hade vi , Jag mådde itne så bra dagen efter men ja :) , vi kollade på twilight :) nu har ja sätt den 2 gger :) .

Sen i veckan ska jag åka tillbaka till min udnerbara syster o fredrik :) kul i kul :)





Lovie Lovie!

Där ser man :)

Igår var det oturs dagen , haha jag försov eller glömde av körskolan =/ :P . Men d gick bra ändå, sen kom Lottie till mig och vi gick ner till ica och hyrde film, The frontiers, fan den var äcklig, riktig vidrig ibland. den handlade om nazister, kanibaler och så., det var 4 ungdomar som bor i frankrike i paris och ska åka därifrån för det bombas och så, så två av dom undomarna checkar in i ett öde hotel och då brakar helvetet loss :P , den e äcklig .!

Sen så övningkörde jag till nödinge och lottie gick till bussen och jag skulle möta frida :)
vi hängde med mamma i lite affärer och sen övningkörde jag lite till och sen åkte vi till frida. Vi var mest på msn och hade kul sen så hade vi tråkigt så vi bad Daniel komma, och det gjorde han . Så vi spelade lite buzz och pratade och hade trevligt, sen så körde danne hem mig . och då gjorde jag iordning mig och gick och la mig och sov :)

Och idag ska jag och familj åkte till jessica och ha lite spel kväll och så :) trevligt ska det bli. träffa collin och terror , fredrik och jessica :) det är alltid kul :) .

Lovie Lovie!


Kommer att sakna.

Idag var det den sista praktikdagen då :( . känner att jag kommer sakna det väldigt mycket för jag hade så roligt ..
idag hade jag gjort bakelser och köpt en fin blomma till min handledare :) . nr jag gav henne det så började hon gråta , hon kramade om mig och sa att hon itne ville att ja skulle lämna :) . 
 sen var petra där också och när petra sa att jag skulle tillbaka till skolan, min handledare bara nej hon kan stanna kvar här det är luungt :P ^^ .

Jag fick en ros och en prydnads ängel som står för god framtid och gott liv :)
Jag vet inte hur jag ska göra med en sak ;) . lottie fattar ^^ .
det är sjukt, jag har blivit SJUK! , haha ! . detta kan inte vara bra för min hälsa. :P,,
 "Du kan dela klädskåp med mig" ;) oloallala :)

I look on the beautiful thing in the world.


Jobba Jobba

Idag ska jag jobba :( .. hmm jobbigt för dom har öppnat våran avd igen så nu kommer de bli fullt ös :( .. jobbigt men kul..
bara tre dagar kvar sen är praktiken slut :( jag vill inte sluta :( ..
Ska nog ge min handledare något fint. nej men nu ska jag göra iordning mig för jobbet så att jag hinner :) '

Här får ni lite collin bilder :)

och en gammal bild på mig :O ..


Lovie Lovie


1991 *

helgen var en rolig men slitsam helg, lite fest, drack lite si å sådär. :)
Kul var det iaf, sen dagen efter blev de filmer som zodiaq och the hitcher.
idag har jag och mamma vart hos min syster, och collin har blivit jätte stoooooor. ser ut som en annan bebis :) skrattar jätte mycket :) så söt e han. vi var ute och gick promenad med barnvagnen och med terrisen såklart :) . jag ska passa han hela v.28 :P . men sen var vi på överby och kikade :) det var en trevlig dag iaf :)

Nu sitter jag hos moster ska jobba imorgon kväll antagligen :( . usch å fy.. men ändå tråkigt att de är sista veckan:( vill itne sluta :( .

Lovie Lovie.


Nu såå :)

Idag har det varit en go dag, bara städat och sen tränat lite :) .. jag har inte gjort så mycket mer. men senare så vet jag inte vad jag ska göra , någon som vill hitta på något :) ? .

Lovie Lovie


jag kan inte släppa de..

Jag kan inte få ut den omogna i mitt huvud , förlåt men kan inte det..
men ja ska försöka att släppa de.

iaf idag så har jag haft en trevlig dag med Lottie, vart i backaplan och handlat lite granna, blev ett par jeans leg, men lottie handla på för fullt :P hehe .. vi pratade lite skit som valigt och hon är otroligt underbar den bruden haha ! lovie! .
sen åt jag och royna grillad kyckling med potatis blaha blaha. :P
gott var det iaf. sen blev det att kolla på diagnos:okänd och sen kom greys anatomy :) bra bra :)

Imorgon ska jag upp kl 05:00 usch å fy....

just nu pratar ja med sam i lamm lamm :) :P

Lovie Lovie!

Gooooooo dag <3

Idag var det allt en hiiiimla go dag, förutom att patienterna har fått magsjuka , igen ............. :( usch... det är sjukt hur det sprider sig, ah jag har fått springa fram å tbx som vanligt men nu ovanligt mycket.. fick inte någon rast. hann att röka 1 gång, sen tog jag blod med kanyler, vart med sjukymnasten och lite med sskn . aaah osv ...

men sen fick jag sluta kl 12 för att min handledare är så gött snäll :)

Ja men nu ska ja vila lite grann innan royna och mikael kommer tbx från besiktningen av bilen..


Men ..

Lovie Lovie!

Heeeeelgen!

det började på fredagen :) , ja kom hem från trafikskolan, det var luuungt och skönt tills de blev lite fest ändå, men ja drack inget för jag skulle på tattoo mässan dagen efter.
sen vaknade jag upp , bytte om och sminkade mig för tatueringsmässan med jessica o fredrik , satte mig på tåget och somnade , vaknade upp när ja var i trollhättan. när ja var framme vid öxnered så hoppade jag av jessica o fredrik hämtade upp mig vi åkte ti överby för att handa lite kläder och sådant :) . sen drog vi till tatueringsmässan, vi fick gratis inträde :) rätt gött faktiskt för til dom där adnra 160 spänn kan man juh göra andra saker för :)
När vi var klara där och hade kollat lite så åkte vi hem till syster min och hon gjorde klart hret på mig för att ja skulle vara sandy i grease , Det var juh maskerad hos lottie , hennes syster hade ordnat :) .sen åkte jag hem gjorde iordning mig och sen drog till lottie, och där började det med music quiz :P, rätt kul faktiskt :) . sen bästa utkädset , twinnie vann :P hehe.. sen var det olika påstående :) . ja men det var en kul och en lyckad kväll, och på söndagen , den ska vi inte ens prata om !
:P


Lottie är världens underbaraaste tjej :) <3

LOVIE LOVIE

RSS 2.0