Vandring/paddling

hmmm idag var jag en stund med lottie o senare kom N till mgi =) . , Just nu väntar ja på att mamma o dom ska komma hem för ja vill se hur allt hår blev :) ! ,
Imorgon så ska ja upp vid 6 ska ta nån tidig o bra buss ! :) , ska juh iväg o vandra upp till angered för att paddla kanot ! :O . men de e hur kul som helst ! :D .

Ja hoppas bara på bra väder ! :) . annars får ja ha på mig regn kläder eller något.. ska strax packa så att ja har gjort de tills imorgon ! :)




Ha de bra o god natt ! :)

Dinka dinka dinka

Hoppas hoppas hoppas att ja får min bankomatkort idag... vill ha mina pengar, och mina materstättnings pengar har inte heller kommit in på min bank :S .. alltså dom e konstiga när de gäller mat habla halba..

Ja ja , ska snart dra till skolan tråkigt nog men ett måste.. bara 11 skol dagar eller nåt kvar.. :O inte låååååång kvar :P .. till SOMMARLOV ! :) LOVIE LOVIE:

Grattis lottie på nationella , duktiga dig ! :) !

Ah nej nu så ska ja äta ett ägg och dra mig till skolan..

LÄNGTAR TILL SOMMAREN O TILL HELGEN!

Skolan

Idag kom jag till skolan och började att direkt öva inför redovisningen :O . i folkhälsokunskap, nervis var jag men de e väl alla :O ..
ja pratade lite för fort men de gick bra iaf för vi i gruppen fick VG iaf :) ! . gotti gotti :) .

sen på svenskan idag så kollade vi klart på filmen romeo o julia , jag gillar den filmen , men de jobbigt språk.. och den kan vara lite låång tråkig ibland men jä jä ;) ! ..
sen åkte jag hemåt , tog 403 för att sitta lite längre på bussen o lyssna på musik sen började de helt plötsligt att spö regna och de fick jag gå i ...
sen när jag kom hem skrev jag ut lite arbeten som jag ska lämna imorgon .. härligt härligt.. :) ! så att de blir gjort.. måste bara leta efter mitt omdöme frn praktiken för den måste jag lämna in...
längtar till lördag ! :) eller på fredag ska till jessica o fredrik någon dag men jag hade tänkt att åka upp på fredag men ska prata med dom först om de är okej :)! .

Ja ja .. nu ska ja plugga lite till sen ut och ta lite luft :P . .

Ha de gött .

grebbestad <3

Va ska man säga :P , Helgen har varit jätte skön, inte för att jag har sovit så skönt men annars så har den varit lugn och go :) !
Vi var i grebbestad, det var jag, royna, mikael, conny, mamma o becca. pappa stannade hemma för de skulle blåsa så mycket..
vi kom dit och drack lite hot shots :S de består av, nåt gult , galiano eller nåt, kaffe o grädde.. men ja drack bara de gula :D
Sen så gick jag o becca ut och gick lite för jag ville se campingen hur de var nu å så :) .
Sen så blev de ström avbrott på hela campingen, kallabalik.. ingen ström o inget vatten :O .. helt mörkt, så vi tände 40 värmeljus :P .. de var riktigt mysigt :) ! .

Men sen kom strömmen tillbaka och vattnet kom tillbaka på natten där..
Så vaknade jag och det var strålande sol ute :) så jag gick ut satte mig och solade lite, sen åt vi frukost osv... åt en god mat o så...
Sen på söndagen åkte vi hem :( ..

Kom hem och så får ja ett sms utav lottie, * hej, vill du sova hos mig inatt? :) * . så jag åkte dit.. låååång väg kan jag säga.. först så tog jag bussen vid älvängen 21:15 sedan kom jag fram till bohus vid kvart i , och då var ja tvungen att vänta i en heeeeeeeel halv timme... och när jag väl kom fram till kungälv var de bara att gå till lottie ::O :P .. och den vägen är inte rolig kan jag säga :P.. bara uppförs backe :P !. menmen de gick bra ändå kom fram och hade itne sätt henne på jätte länge :) ! . så de var kul :D ..

Hmm och nu ska ja kolla film och skriva lite plugg :D ! ha de gött !


skööönt !

Idag vaknade jag vid typ halv 11 eller något sådant gick upp och gjorde frukost.. jag somnade vid typ halv 12.. vaknade vid halv 3 och hade drömt en jätte konstig dröm :S haha !

De var jag o lottie som var någonstans :s ja vet inte vart de var för jag kände inte igen de, sedan fanns det en kille som båda var kära i , Sen efter ett tag så blev jag tillsammans med denna killen för lottie gick med på de, men de var något lurt med denna kille, han var mördare , men de visste inte jag men de visste lottie och sen jagade den här killen mig och ville döda mig..
helt plötsligt sprang jag in i ett rum och där satt hela min klass :S .
Ida och jag var i en grupp och vi skulle äta massa inälvor och grejer :S som fear factory :S .. alltså skit snuskigt, sen skulle jag sno massa inälvor för att ida skulle ha de till middag .. aah den va riktig skum den jäkla drömmen :S .

Fatta ingenting men äcklig var den för den var verkligen riktigt. eller de kändes verkligt..

jä jä , nu ska jag packa till grebbestad ska åka dit idag :) ! ska bli härligt men inte i detta vädret men de skulle bli fint imorgon ! :)

Ha de bra ! .

Städ dag

Vaknade upp vid halv tolv, tog mina piller, sen gick jag och la mig i sänge och kollade på film..
Sedan gick jag in till becca o väckte henne . satt där och pratade en stund..
Sen åt jag lite frukost och kollade på tv.
Pappa kom hem tidigare idag , han hade jätte ont i ryggen sa han.
sedan blev det att städa, städade mitt rum, data rummet, hallen där uppe och toaletten..
Skurade som en gris.. herregud.. men de känns som om man bara glider runt med smutsen under fötterna och går runt med de hela tiden... ÄCKLIGT ! .
Fått någon städmani nu tror jag..
Städade i köket o hängde tvätt.. hjälper mamma lite, för när ja ser på henne när hon springer runt och gör allt själv så mår jag dåligt..

nu har jag precis badat, ska ta på mig nattlinne och kolla på dirty dancing 2 som kommer på kanal 5 nu ;) . alltid lika trevligt ! .



Ha de bra .

See you later aligator!

Sunny day!

Jaa va ska man säga, jag hann komma hem i ungefär i 15 min efter ida ringer och frågar om jag ska med till Lisa, Så jag gick till centrum i den värmen som var :O , Sen så satte vi oss i solen och pratade lite. Sen när väl bussen kom så var de inte en ny buss utan de var den konstigaste bussen jag någonsin har sätt :O .
Den var så ful och så gammal :S .. aah ja vet inte vad..

Sen fick vi gååååååååååååååååååååååå upp för en jäkla äcklig backe som jag redan hatade första gången jag gick den ! .
Men men jag får väl vänja mig ! :)

När vi kom till lisa så var Hennes kompis Sandra där, ida började laga mat direkt och sen kollade vi på film och sånt mys :)

Sen övningkörde jag hem, körde hem ida ..

Så nu sitter jag här och har as tråkigt... har pluggat lite ska plugga mer men orkar inte ! :O .

Ha de Gött !

Lovie Lovie!

Skola

just nu sitter ja i skolan och har precis haft muntligt prov i psykologi, jätte tråkigt ämne är det, fattar inte ens vad psykologi är.
hoppas jag fick godkänt iaf.
Ska börja skriva lite på boken i mental hälsa, hoppas jag får G i den kursen. men de ska ja allt få :) .
har jätte tråkigt orkar inte gå i skolan längre, är jätte skol trött.
kollade på eurovision semifinalen igår, svergie kom med ! :)
Dålig låt men de e en schlagerlåt iaf. hoppas domm kommer ligga bra till på lördag då det är final. ska kolla det med lottie o blom, sanna o robert. kuli kuli :D:)
nästa vecka ska vi dra till grebbestad. det ska bli härligt ::) . längtar faktiskt. att komma bort från denna skit kommun. Ale usch ! den värsta kommunen utav dom alla som finns i landet. :O ..

aja nu ska ja börja skriva lite, ha de gött!

Lovie Lovie!

sol dagen.

Inatt sov jag hos Frida som har vart i grekland, skit brun ! :) vill oxå resa utomlands ! :( . usch...
Iaf, vi kollade lite på hem till midgård haha ! så jäkla roliga är dom, sen så somnade vi och vaknade upp att jag fick ett sms av lottie som de stod att hon hade kommit till skolan även om vi inte hade någon ! :O.. haha
Så jäkla roligt hahahaha höll på att skratta ihjäl migg när hon hade vart hemma hos mig och knackat på :O :P , när ja inte är hemma, då hade becca öppnat dörren och blivit helt chockad ! . :D du är rolig lottie!

nej sen så kom lottie till frida och vi satt och solade och pratade lite, sen drog jag och lottie hem:) , skönt skönt..
Grillade kött, åt potatis sallad med vitlökssmör ! :D :) så underbart gott :) .

Sen så satt vi bara ute och solade lite granna :) . mys pys.. sen åkte hon med bussen, sex is good sex is fine, doggystyle or 69 :P! hahaha



Nej nu ska jag dra mig :D !
Lovie Lovie!

Mvg ?

Idag så började dagen med att ha nationella prov i engelska B :O , usch å fy, först läsförståelse som gick sådär, och sedan så hörförståelse, alltså man hörde juh inte vad vissa sa på bandet, det är så jäkla jobbigt :O .

Sen efter vi hade gjort det så redovisade jag en bok , engelska bok för min lärare och det gick faktiskt bra, vid G på det så jag är nöjd :) .

Sen efter det så satte jag mig och gjorde först ett svenska prov om renässansen, tror att ja kommer klara det, hoppas det iaf.

sen gjorde jag massa medicinska ord. fick faktiskt MVG ! :) fi ck bara 2 fel :O .. det är inte fel de :) (A) .
känner mig duktig :) .

Jä jä nu ska jag dra till ica med mamma för att handla halstabletter och citron för ja tror att ja kommer få halsfluss igen, gör skit ont i halsen, den e så svullen så de känns som om ja inte kan andas :S .. hmm ja ja

Todilooo !

Valborg och lite annat !

Bilder kommer till valborg och hwelgen, men har inte orkat att lägga in än, sitter nu i skolan och har tråkigt.. , jag, robert, sanna , lottie och blomman satt hemma hos mig och grillade lite :) , dety var allt trevligt, jätte god mat ! :) . robert var så klart grill master som vanligt. fast jag satte igång grillen :O . , sen så satt vi och sjöng lite singstar och drack lite grann, sen började det droppa inj lite folk, sen blev det kaos, för sen kom det en person och slängde ut alla :P haha ! , men men trevligt var det iaf.

Dagen efter så åkte robert, sanna hem lite tidigt men blom och lottie stannade och kollade på film med mig, vi rökte lite vattenpipa och så :) vi kollade på filmen stay alive, den var faktiskt äcklig, dom började spela ett spel och om dom dog i spelet så skulle dom dö i verklighetem på exakt samma sätt ! :O .. lite kusligt. 

Sen kom sanna och robert igen och vi kollade på white chicks :) rolig den filmen alltså :) ! . MOVE BITCH! . 

sen när jkag vaknade på lördagen så städade jag lite och kollade lite film, en 4 timmars film som var kass ! :O . usch , den var så kass.... Sen gick jag till statoil och tanakade på min mobil och lite så..
Sen ringer johanna och malin och jag drog till fest :) vi festade lite grann och sen åkte jag hem :) . vaknade och städade och väntade tills mamma och pappa skulle komma hem ! :) 


 Så nu sitter jag i skolan har precis haft bild och kurator tid. jag är jätte trött vill bara hem och sova ! :P .

Men nu ska jag dra så ha de bra !

RSS 2.0