Broken strings & Jai ho

alltså dom bästa låtarna nu är broken strings och jai ho , BÄST ! . alltså kan inte sluta lyssna på dom.. :S . beroende?

Iaf nu ska jag berätta lite med vad som har hänt i helgen och sådant :) .
först var jag på grillning hos lottie, där var jag, sanna, robert, blom och lottie då. :)
vi grillade lite kött och sådant gott , satt o åt och drack lite.
Sen vilade vi våra magar, tände på vattenpipan och satt och tjötade och hade roligt ! :) .
sen blev några fulla och hade sket kul:P .

Dagen efter så vaknade jag kl 9 när min buss gick.. skulle nämligen till jessica och fredrik och passa terror och collin med mamma, royna, mikael, conny o becca..
men mamma och dom kom och hämtade mig så det löste sig till slut.
ehm fint väder var det iaf den dagen.

sen åkte vi hemåt dagen efter och så .. tråkigt hade velat stanna kvar. för det var kul att träffa jessica o fredrik.

Idag fyller Robert år. 20 bast blir lill pojken! :P grattis till han! .
jag var där och spelade lite neger o president med folket hos sanna :) trevligt trevligt. nu ska jag iaf sätta mig och göra klart engelskan och folkhälsokunskapen :) .!

Lovie lovie

Sitter i skolan!

Tråk tråk tråk.. Haha ! , sitter iskolan och har börjat med case, nåt konstigt case. man ska typ bygga ett litet hus på bilden .
sen ska man förklara vad som är bra i detta och det som var dåligt i det gamla eller något :S . aah fattar inte riktigt men ska försöka fatta iaf.
jag vill ha mina mat ersättnings pengar snart :( .. de e segt att vänta på dom och petra hade sagt att man måste vänta 2-3 veckor på dom ! . usch de e jätte lååång tid ! .
Ska träna idag med sanna efter skolan ska bara hem och ta på mig träningskläderna och äta en banan :) sen dra..
blir nog plugg efter träningen iaf..

Skriver senare ! .


Only hope.

suttit och pluggat hela dagen idag :O , hmm, alledes nyss tog jag en break och övningkörde lite, det var trevligt :P , kollade på ett hus som vi kanske ska köpa :) , ska plugga lite till provet tills imorgon. segt...
Har gjort nästan klart dom 5 sjukdomarna i fhk.

Ska snart sätta mig och kolla på film sen läsa engelska boken och sen sova..

imorgon blir det att stanna kvar i skolan och plugga vidare på grejer jag har kvar.. det är så mycket nu det sista att ja hinner inte ens tänka :S ..
Jag får verkligen panik...

 Men hej hå hej hå ! .

Går dagen och idag dagen :) .

Igår åkte jag till lottie ungefär direkt när jag kom hem, packade lite plugg saker och så fick jag typ springa till bussen. tog 403 till bohus och sen 401 till kungälv där lottie stod och vänta på mig :) , vi gick in till maxi och köpte kött, grönsaker, korv och pepsi max. Sedan gick vi från kungälv till ulvegärde. usch :P :) när vi kom hem till henne så gjorde ja iordning köttet och lottie grillen. :) När lottie skulle sätta fart i grillen så hade hon kommit på att hon hade tagit i för lite kol så då hällde hon på nytt och ny tändvätska och då började de ryka så in i attans, lottie trodde brandkåren skulle komma ! , men sen tog hon en tändsticka och tände på och då blev det värsta brasan! :I hahahahah ! ja skratta så jag höll på att kissa ner mig ! . men resultatet på maten blev riktigt bra ! :) , tack för en god middag lottie! , sedan kollade vi på sanningens ögonblick, han vann 500:000 , första som gjorde de :), sen satte vi på filmen american history X :) jätte bra film :) .<3vi gick och na na och vaknade vi 11 ungefär.

vi har inte gjort något alls idag , pluggat har jag gjort i af :P , men vi lagade faktiskt en god liten ost bricka :) . med brie ost, paprika, persika, annanas och knäckebröd :) . gott gott :) .

sen tog jag bussarna hem då, först hennes buss, 319 eller nåt till kungälv, sedan 401 till bohus och sen 403 till älvängen.. skit segt :( .. när ja kom hem så gjorde jag popcorn och satte mig vid tv:n och kollade där lite, och nu sitter jag på datan och ska snart sova för det är juh skola imorgon :( .. usch å fyy .. .:) men ha d bra ! :)






Fin middag.

dagen började redan bra, jag tog det luungt, satte mig i solen och drack en kopp te, och ringde lottie och fråga om hon ville komma till mig.
Jag tänkte att jag kunde göra en fin middag till henne och mig, eftersom vi inte hade träffats på länge och så :) .
Så jag gjorde kyckling i ugnen, Ris och brunsås. :) + en jätte god sallad till :)
Charlotte tyckte att det var jätte gott, så jag hade lyckats :) . vi drack lite vin och jag började göra iordning mig för att Sanna ville att vi skulle komma på maskerad fest i nödinge. så vi drog dit efter några glas, vi mötte sanna, nina och malin men då skulle dom dra till en annan fest i sköningared.
så det var bara att sätta sig på bussen igen och åka dit :) . när vi hade hoppat av bussen så väntade vi på att v skulle få skjuts upp till festen.
så lottie och jag fotade lite på oss själva. hon var juh bäst.. hon verkligen roade sig in i det hela ! :)
sen när vi var där var det skit kul, det var trevligt och så..

Sedan drog vi :) ..

gick väl och la oss vid kanske 8 på morgonen! och vaknade 4 på dagen ! :I det var verkligen en bort kastad dag...
fast senare gick jag till bussen för ja skulle till vänersborg, till min käarste syster :) .
 
det var trevlans..
!

Trög !

ja nu har man då vart med frida ungefär hela helgen .:P trevlans iaf , vi har druckit saft med jordgubbar i och lagat mat och spelat kort, solat . idag var vi faktiskt ute på promenad oxå :) , vi har hunnit med mycket.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar, barnets utveckling habla habla ! , ja vet inte hur ja ska hinna allt men iaf, imorgon ska ja låna en engelska bok på bibloteket och läsa ut den tills nästa gång vi har engelska, tråk tråk. men ja får göra de så att allt går bra ! :) .

Hmm just nu tänker ja oxå på hur mycket falska människor som finns ute ? , det är rätt sjukt ändå.. ja klarar inte av de.. ja känner mig överkastad ibland av alla dom här människorna och varför kan ni inte vara normala ? , visst ja e inte normal kanske :P .. men ja är iaf mig själv..
Btw , good luck lottie imorgon för ditt långa jobb pass ! :O . usch ja skulle vara helt död om ja hade varit du ! :O blääää !


Hmm vilken lördag :P

Jaa , som sagt så vaknade jag upp hos lottie med fint väder ! :), när jag kom hem från stan och allt så åt vi lite god mat :) , sen började mamma färga håret på mig :P .. färgen räckte inte :( .. de va lite synd men vi ska köpa en ny :) .
Iaf sen så åkte jag till nödinge för att träffa frida och då hade tydligen min kusin fest hemma hos dom så vi drog dit :P och där var lite folk :P , dom lagade lite mat och sen drack lite, det blev en ganska lugn fest, sen drog vi till skolan för att kolla på lanet, men man fick inte komma in så fi glodde in i gympa salen haha ! ,

Sen sanna e störd ! hahah , hon skrek till några att hon hade kniv och grejer ! hahah ja höll på att skratta ihjäl mig, sen kom mackan och andreas för att träffa mig å frida, vi pratade lite sen körde dom hem mig och frida .

Jag gick och la mig direkt och kollade lite på tv och då är white chicks på tv ! hahahahahah :P på tv 3 ... haha kollade lite men sen somnade jag, var döds trött :P . :)

och nu sitter jag fortfarande i täckte och har inte orkat göra något , ska göra iordning mig snart sen dra till frida en stund :).
det ska bli trevlans :) .

Ha de allt bra !

Fredagen !

Åkte till skolan för jag hade iv val, sen klassrådet , och sen åkte jag hgem för vi började inte förens vid typ 4 timmar efter .
så jag åkte hem åt lite mat och tog det lungt, sen när jag kom till skolan kom ida och mötte mig och johanna. vi gick till engelskan och fick reda på betyg :;( .. usvh ...... men men nu har ja massa plugg att göra under påsklovet som vi har denna veckan ! :O .. fyy ! ja gillar verkligen inte att plugga men vad ska man göra ? ..

Sen åkte jag med ida till stan en stund..köpte solglasögon och örhängen :) , sen drog jag hem, åt lite mat och stack igen..

Åkte till lottie :) , kollade på film , the wrestler, cinderella man och withe chicks ! :D ,, hahah så jävla bra den filmen ! :P ^^ ..
 
Sen vaknade jag utav att det var så himla fint väder på lördagen ! .. vi gick ut och solade en stund och lottie va ganska pigg idag iaf  ! :) sen gjorde vi i ordning oss för hon skulle jobba och lite grejer och jag åkte in till stan för att möta upp mamma :) . sen åkte jag hem . :P

!

Slått mig i skallen ?

När jag kom hem idag så somnade jag faktiskt , var så trött.. och så kom mamma upp och väckte mig sen över att maten var done, det blev idag, fläsk karer med potatismos och brunsås..gott ! :) , sen gick jag upp och städade så jag har städat mitt rum sen halv 7 till nu halv 10 :O .. haha så nmu är fan i mig mitt rum rent, + att jag putsade alla fönster på övervåningen :) (A) . duktiga jag ;) .


Sen så fick jag en tankeställare , skicka världens längsta sms till lottie :) . , ah hon e verkligen bäst.. :) (A) .


 sen ringde Jessica mig idag, det var trevligt, gillar när hon hör av sig :) . hon kände sig lite ensam idag :P , hon trodde att jag hade lov denna veckan :S .. hehe ! men nästa vecka är det :) <3 lääääängtar och hoppas verkligen att de är fint väder :) (A)! .

men de skulle hålla i sig till lördagen iaf ! :) de är skönt .


men men nu ska jag nog fortsätta att stöda lägenheten och sen så blir de sängen och tv :) !



Natti Natti.

Cry no more!

Never thought it'd catch me
Never thought it'd cost me
Never thought it'd hurt me
Never thought I'd fall in love..
But I did

I feel like somebody dropped a ton of bricks on my stomach [now]
I can't eat
I can't sleep
And it hurts me so deep

I heard people talk about it
And laugh like it'll never happened to me
Now look at me
It caught me
See how quick karma comes around

Who says a man is supposed to cry?
Wish I can crawl under a rock somewhere and just die
Just want the pain to go away, today

I don't wanna cry no more
And I don't wanna hurt no more
And I don't wanna love no more
Especially if it causes this
I don't want no part of it
Because it hurts me so bad

Even when it's sunny outside
It still feels like it's raining
No clouds inside
But I still need your umbrella[oh]
Sometimes I wish I would've never let you in
And then, wish I never met you
Fell in love with you
Then I wouldn't feel like I do

Who says a man is supposed to cry?
Wish I could crawl under a rock somewhere and just die
Just want the pain to go away, today

I don't wanna cry no more
And I don't wanna hurt no more
And I don't wanna love no more
Especially if it causes this
I don't want no part of it
Because it hurts me so bad

Never thought it'd catch me
Never thought it'd cost me
Never thought it'd hurt me
Never thought I'd fall in love
But I did

Never thought it'd catch me
Never thought it'd cost me
Never thought it'd hurt me, like this
I just want the pain to go away, today

I don't wanna cry no more
And I don't wanna hurt no more
And I don't wanna love no more
Especially if it causes this
I don't want no part of it
Because it hurts me so bad

Never thought it'd catch me
Never thought it cost me
Never thought it hurt me
Never thought I'd fall in love
But I did

Never thought it'd catch me
Never thought it'd cost me
Never thought it'd hurt me like this
Like, like this
[today]


Härlig dag.

Idag var man ledig då, gick upp kl 12:00 :) . vaknade utav att solen lyste mig i ansiktet :) . gick ut och satte mig och sola lite grann :) , skönt är vad de är :) .
Längtar jätte mycket till sommarn :) . fruktansvärt mycket.
Nästa vecka är det då lov :) härligt värre. ska nog åka upp till grebbestad , lottie kanske ska hänga med men de är inte säkert för hon kanske ska jobba men hoppas för de skulle vara jätte kul.

nu ska ja snart städa i mitt rum och göra rent vattenpipan :) sen ska ja in och duscha och vänta på lottie.

Sol sol sol = sommar sommar sommar


RSS 2.0