Fågelmåsar

Hej hej på er .

Nu så sitter man inne på lektion, väntar på att den ska ta slut så att malin ska kunna köra på körskolan för jag ska vara med henne sen :D ! hihi himla roligt :) .
Sitter här o hörde precis FÅGELMÅSARNA ! fy fan va skönt ! Nu e de VÅR ! VÅR VÅR VÅR INGEN MER VINTER på jaa några månader .. hahaha men snart e sommaren här :D ! yey

Jaa idag så ska man lägga siog yunder ett solarium :) . o sola. måste få lite färg innan johanna o annie kommer hem, Saknar dom/er jätte mycket :) !

På torsdag så blir det nog utgång med min syster i hennes kompuis :) till lips i trollhättan :) de ska bli kul :D ! slut på mediciner o slut på hostan ! BRA DÄR !


Puss o hej leverpastejl!

Skola en stund.

Ja jag tog bilen imorse till skolan, var där på bilden o projekt arbetet. nu har jag hittat massa faktia till det så de ska allt bli bra.

tänkte att jag skulle sminka mig o fixa mig i håret :) . för de va längesen jag gjorde de nu :) . ! de ska bli härligt . =)


Men men jag har jätte tråkigt faktiskt . sitter här hemma o har jätte tråkigt mamma har åkt till jobbet o jag e hemma själv :( ! . ja ja . puss på er !

Host o träningsvärk. =/

Jaa nu e man uppe från sängen o har hostat hela natten igen, men det börjar bli bättre nu . hostar inte lika mycket men de kanske är för att jag SITTER upp och sover ! .


Ja och man har ju träningsvärk i lungorna också för att man har hostat så mycket så när jag ska hosta så får jag ont i magen ! . usch..

Idag så ska jag försöka städa mitt rum o sen ska jag dricka te o bara ta de luuungt , för imorgon blir det skola. kan inte vara borta mer men jag vill ine gå runt i skolan o ha feber o hosta.. jobbigt !

Puss på er ska äta frukost nu !

Hosta Hosta.

Jag hostar snart ihjäl mig , jag har hostat hela natten, sov inte en blund . försökte men sen vaknade man varje halvtimme. var så trött..
Men hostan börjar att avta , tror jag :S :O
Jag gick iaf till läkaren igår, har ett virus som spökar men så säger dom jämt när sdom inte vet vad det är förnåt. jag fick iaf host medicin, o skulle blanda panodil o ipren för att jag har hostat sönder ett muskel fäste i ryggen! .
då kan man ju fatta att man har hostat mycket !

jag kollade på bil idag, hittade en volvo 740 som var lila (A) den var fin. jag vill ha den , han som säljer den säljer den för 5000 =) ja ja men de blir nog inget med deet eftersom pappa tycker jag ska vänta .


Pusss

Grebbestad o hos syster.

Ja nu har man precis kommit från grebbestad, haft det väldigt trevligt, var där och kollade läget, allt var jätte fint =) . ska snart äta o de ska bli s himla gött :D himla hingrig faktiskt =)
idag blir det at åka hem till johanna för att träffa henne lite innan hon åker till lanzaote =) .
Måste ju plugga med =) men får vl ta med mig grejjer från hemma o åka till johanna o plugga där samtidigt som man ör med henne :) de är ju tenta imorgon =) så tänke att jag skulle tenta av några saker =)
men lite från helgen :
Vi var på trädgårn i Fredags, tänkte att de skulle bli kul =) men de blev bara en kaotisk helg , de börja med först mina fötter, skulle aldrig tagit dom skorna, jag hade nya platå skor på mig . skulle bytt till dom platta. sen gick vi då till chess, dr var de rätt tråkigt faktiskt, sååååååå himla litet ! . sen när vi gick därifrån så bytte jessica skor med mig så snäll :) ! tack för det för annars hade jag aldrig klarat av att stå vid trädgårn i 45 min! sen när vi ska gå in så går cleasson o jesssica in först, sen när jag går in så gick det oekj men när madde skulle gå in å säger han nej de är inte du på legitimationen ? .. hmmm de var likt henne visst att hn var 12 år på det men man såg att det var hon .
men men sen gick jag o ida in ändå så stod elin o madde ute sen var vi kvar, o då dansade vi lite, de var en liten besvikelse faktiskt för att jag trodde att det stora dansgolvet skulle ha bättre musik men det var bara  det lilla . så ja ja men jag tyckte det var kul men nästa gång platta skor o mycket planerat istället :) .
sen när jag o ida väntade på våran buss så står det en italiano där o kollar på ida hela tiden, såtr o pratar med oss som att vi skulle förtå de , haha vi skrattade så myket åt han ! . sen hände lite mer grejjer men jaaa. :P

sen kom man hem o Ida träffade ..... på bussen hahaha han var ju inte liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite full :P ^^!
ja ja

ska iaf snart hem o då ska man göra grejjer. fullt up idag . inte kul .

Puss puss på er :)
mat nu :D !

Projekt o utgång

Ja nu sitter man i skolan med IDA , o pluggar projektarbtet, haha ida sa en jävligt rolig grej förut haha till våran lärare petra !

För jag o ida är lite efter i projektet så att ´petra blev lite arg på oss, och hon tror itne att vi kommer klara de å då säger ida,

Ida: men vi är som duracell kaniner.
Petra: jaha, men kan ni sätta in nya batterier i dom här duracell kaninerna?
Ida: Ja :D

Haha tyckte de va väldigt roligt iaf :)

Men de blir kanske utgång ikväll då :) trädgårn blir de antagligen med ida o några tjejer i klassen :) kul ! :D

Men nu ska jag faktiskt plugga =) . vi hjar skrivit intervju frågor nu iaf , vi e på gång !

de påminde mig om den låten vi e på gång vi e laddade vi e tända... na na


Låna bil till nödinge

Jag gick upp vid tio, är ledig idag eller ja, man kan åka till skolan o plugga projekt men jag hitta fan inte mitt busskort =/ . så jag måste vänta tills pappa kommer hem eftersom han har lånat mammas bil till jobbet idag
Men men jag åt en go frukost i idag o så har jag beställt lite kläder =) .
Dom kommer väl om en vecka eller ngot  jag vet inte =) .

Men men ska plugga projekt skriva in de i datan så att petra kan kolla på de . sen ska jag skriva in alla andra uppgifter som jag har fått efter mig . blä blä ...

Men nu ska jag plugga vidare o ta en kopp te :)

Puss


Sova snart kanske?

jaa hmm, jag är lite trött faktiskt, men jag vet inte känns inte som att man kan sovan u faktiskt.
Jag ville bara ha mycket pengar o ett stort lyxigt hus =) .
det hade faktiskt varit härligt.

Idag har min syster tatuerat sig =) . yey!
de gick bra sa hon men gjorde lite ont vid fotknölen ! :O kan tänka mig det eftersom de är så tunn hud där.
Jag har ju tatuerat mig på foten och fan va det gjorde ont ! =) ursäkta mitt språk.

imorgon ska jag till skolan tråkigt med skola just nu men måste plugga projekt arbetet =( .!!

Nej nu ska jag plugga vidare o så sen ska jag väl till sängen =) .

Men kanske skriver ett litet inlägg innan läggdags =) pusss

Hm hur kunde jag veta att de skulle hända ?

Att de finns så många människor som tror sig vara så jävla bra men sen visar sitt rätta jag . jag visste att allt skulle hända innan men när ? de visste jag inte. men de blev igår iaf.

jaja de var bara en försöksgrej så orka med dig ? .

Men men nu sitter jag på datan lite o sen ska jag koolla på tv lite o städa köket, hallå ? de ser förjävligt ut faktiskt.. hmmm :P ^^
Jaja , lyssnar på meet me halfway med black eyed peas :) .

skulle hängt med min stora syster när hon tatuerar sig idag men de blev inte så, för att mamma ska ha bilen :S ? .hade ju önskat att få hänga med men jag har inte ens pengar till att åka tåget upp :S .. sååå jaaa.. pusss


bara massa plugg

plugg plugg plugg plugg








6 saker kvar

Ny frisyr o Sol

Jaa nu sitter man vid pappas data o kollar ut på det fina vädret, fan va man längtar efter sommaren nu.
Jag blir lite pirrig i magen när man tänker på de :) ! .
nästa vecka ska projekt arbetet vara inne o jag o ida har inte kommit någon vart ! .
Igår när jag o ida satt på mc donals så kommer de några äckliga Killar ni kan läsa de på www.mixxed.blogg.se
Jag har ju klippt mitt hår kort =) . passar faktiskt i det o jag trivs i det så de är ju bra. så att jag inte ångra de =) men nej nej nu ska de tom bli kortare där bak :) me like! .

ni får se en bild snart på det måste fixa batterier på min digital kamera :) ! .

Men men nu ska jag faktiskt göra iordning mig , fixa lite i ansiktet o sådär sen så skaj ag gå o möta johanna o malin vid ica i det fina vädret för vi ska sätta oss o ta en glass sen gå ut o gå :) =) D-VITAMINER :D! det gillar vi eller ? :)


Puss




Dagens låt är :


RSS 2.0