check!

Jaa igår så var man o kollade på studentklänning o skor :) hittade faktiskt :D så nu e de borta o tatueringen är ju gjord nu med men den e inte klar, det ska bli tassar under namnet :) ! sen så e den helt klar men det får inte bli förens nästa månad när man har fått sin lön.

Idag så ska man städa sitt rum som man inte har gjort på länge sen så ska man då leta efter sitt busskoet som jag har slarvat bort... väldigt bra på att göra de :) ! .

Men jag ska även klämma in att sätta mig o plugga o så :) hur detta ska gå :S ?
Bowling imorgon med klassen kanske ? vet inte hur de  blir än. ? men men sen e man ledig på fredag o idag var vi tydigen lediga oxå =) ! tur att jag inte hade hittat mitt buss kort då :P haha !

Mmmh ja nu ska man fixa saker :) !


Stepbrothers

ja nu så vaknade man kanske för en timme sedan av att man var skit varm. tog de lite lungt hämtade vatten o drack sen så kollar vi nu på en bra film som man har sätt några gger :)
stepbrothers. fan va den e bra alltså..
Men snart ska man åka hem o äta lite o så sen blir de väl att åka tillbaka hit för att kolla p film om inte dom kommer till mig :) för de skulle vara trevligt.

igår så hade vi det trevligt drack lite smått o bara tjötade =) kenneth, johanna, malin, edon, annie o jag vsr det =)

synd att de inte var sol idag för det ville jag att de skulle för att kunna sola . men ack nej när man är ledigh då ska de vara de tråkigaste väädret... mycket blåst o liiiiiiite sol... jävla vulkan ?


Men nu ska jag kolla vidare på filmen =D pusss


Skola o jobba, plugga ute i solen sen !

Jaa nu sitter jag o har precis gjort i ordning mig för att åka till skolan, ska till lindex med o byta ett par byxor .. Om de kommer att funka.
Sen ska jag möta upp lottie o gå till skolan, vi ska gå till religonen. sen efter de måste jag vänta 45 min för att jobbet ska börja . jaja sen så vet jag inte när jag sluta i kväll .. inte roligt ... men men jaaa nu så ska jag kolla vilken buss jag ska ta för att kunna hinna byta byxorna i lindex :) ! Sen så ska jag sätta mig i solen i skolan o göra arbeten !  .

Torsdag o jobb.

Idag är det torsdag, inte långt kvar nu sen är lovet slut. ! :( bähä .. Jaja iaf så ska jag börja jobba idag :) de ska bli underbart men e ganska nervös liksom, jag kanske glömmer hur man gör ? , eller hur man ska prestera ! :O jaja men börjar iaf kvart i 4 idag :) ! o slutar kl tio :) , sen så ska jag hem o bara sova . för att jag kommer att vara ganska trött o sen så börar jag 7 imorron :O , så då får jag gå upp kl halv 6 eller 5 :O hur kul är de då på en skala ett till tio ? :P

Jaja ska snart springa in i duschen iaf. På fredag sjka jag ut med :O . haha kommer att vara helt död men men va gör man inte för lilla annie :) som precis har fyllt 18 ! :) .
jag tror de blir trädgårn eller karisma :) :P but i have no idea ! :O


Ja ja ska dra mig nu .

Bad bad

dålig uppdatering, förstår inte hur det kan ha blivit såhär.. haha
kte jag tåg till jessica, och vi åt o gjorde iordning oss för att åka till förfest, sen gick vi ut, gick till o learys (stavning) ? men dom hade inget dangolv öppet så vi drog till lipz :) där var de roligare vi kan om lite sent men fan va vi dansade, dansade hela tiden de va kul :) .
Sen i fredags så var vi hos jessica o hade trevligt , förtom att jessi´ca var fylle sjuk :) haha . stackarn, sen åt vi god påskmiddag :) ! .

sen åkte vi la runt 11 halv 12 där nåt . Sen i lördags så var jag hemma hos malin lite o sådär :) , åt tacos med min lillasysters pojkväns föräldrar som var nere på besök o sådär :) ! .
ja sen har jag inte gjort mycket alltså, idag hade ag velat träffa johanna o annie som kommer hem från lanzarote men mamma vägrar låna ut låne bilen hahahhah ! . aja ..


Nu ska jag dra o göra iordning mig har fortfarande morgonrock på mig :P . haha jag är lite seg :) !

RSS 2.0